If you are a poor lonesome .. manager

Klankbord en spiegel, meedenker en adviseur

If you are a poor lonesome .. manager/leidinggevende van een team van communicatieprofessionals.

De manager/leidinggevende heeft niet zelden een lastige positie binnen de organisatie. Interne opdrachtgevers die altijd haast hebben en zelf al precies weten hoe je het project moet aanpakken, immers ‘communicatie dat kan iedereen’.

Aan de andere kant je medewerkers: communicatieprofessionals van verschillend niveau en met diverse specialismen op wie vaak in pieken,  een zwaar beroep wordt gedaan. Hoe houd ik mijzelf als leidinggevende niet alleen staande, maar hoe zorg ik ervoor dat ik met plezier naar het werk blijf gaan en me blijf ontwikkelen? Hoe organiseer ik mijn eigen werk en de afdeling, hoe positioneer ik mijzelf als leidinggevende en hoe positioneer ik mijn afdeling binnen de organisatie?

Vragen als deze houden menig manager/leidinggevende zo nu en dan uit de slaap, vooral als je niet echt met iemand hierover van gedachten kunt wisselen, je ideeën kunt toetsen, je waarnemingen kunt delen en beoordelen en misschien een stap vooruit komen. Dan kan het helpen om zo nu en dan van gedachten te wisselen met een andere professional, die op voldoende afstand staat en geen enkel belang heeft, anders dan jou te helpen om verder te komen.

Misschien ben ik die andere professional. Blader eens door deze website en door mijn LinkedIn profiel. Het eerste gesprek is een wederzijdse kennismaking, met gesloten portemonnee, om te kijken of het klikt. Voor het snelste contact bel 06-20440870.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *