Interim

In de afgelopen pakweg 25 jaar heb ik tientallen publieke en private organisaties bijgestaan als (bestuurs)adviseur, communicatiemanager, media-adviseur en redacteur. Gedurende iedere opdracht leer ik weer nieuwe dingen, die ik toevoeg aan het pakket dat ik kan aanbieden.

Als interim adviseur/manager ondersteun ik voor korte of soms langere tijd organisaties die expertise en praktische inzet nodig hebben. Ik doe dat met veel energie en toewijding. Ik ben ondermeer inzet als:

  • bestuurs (communicatie)adviseur
  • projectmanager
  • afdelingsmanager / interim directeur
  • media-adviseur / woordvoerder

Ik werk graag in organisaties die moeten opereren in een complexe (politieke of maatschappelijke) omgeving. Zoals overheidsorganisaties, adviesraden, branche- en beroepsorganisaties. Recente voorbeelden vindt u hier 

Even van gedachten wisselen: 06-20440870 of m.uri@uricom.nl.
Mocht ik zelf niet in de gelegenheid zijn, of niet over de specifieke expertiese beschikken, dan kan kan ik u mogelijk in contact brengen met een vakgenoot uit mijn netwerk.

Ervaring onder andere: Sociaal economische Raad, Raad voor Strafrechttoepassing en Jeugbescherming, Letselschade Raad, Sectorfondsen Zorg & Welzijn, EDG Onderwijsmedia.